5 от най-добрите тестове за сифилис у дома от 2022

5 от най-добрите тестове за сифилис у дома от 2022

Включваме продукти, които смятаме, че са полезни за нашите читатели. Ако купувате връзки на тази страница, може да спечелим малка комисионна. Ето нашия процес.

syphilis е полово предавана инфекция (STI). Без лечение може да има сериозни последици за здравето. Много компании продават комплекти за тестване у дома за сифилис и други ППИ.

Бърз поглед върху 5 от най-добрите тестове за сифилис в дома

 • Най-доброто за последващи съвети : Everlywell
 • Най-доброто за тест за дома и лабораторния хибриден сифилис: Здравни лаборатории
 • Най-доброто за комбиниран тест за сифилис в дома: letsgetchecked
 • Най-доброто за бързи резултати : STD проверка
 • Най-доброто за персонализиран тест за дома в дома: idna

Тази статия разглежда пет теста в дома в дома. Той изследва как работят тестовете и дава информация за надеждността и кога да се свържете с лекар.

Бележка за секса и пол

сексът и полът съществуват в спектъра. Тази статия ще използва термините „Мъжки“, „Жена“ или и двете, за да се позовава на секс, назначен при раждането. Щракнете тук, за да научите повече.

Как работят тестовете за домашен сифилис?

Човек може да поръча тест за домашен сифилис онлайн или да купи такъв от някои аптеки в магазина.

Обикновено индивидът трябва да вземе кръвна проба от убождане на пръста. И по -задълбочени тестове, които могат да идентифицират различни ППИ, също могат да се нуждаят от проби от урина или тампон.

Кога трябва да вземете тест за домашен сифилис?

Центровете за контрол и превенция на заболяванията (превенция ( CDC) Препоръчайте редовно тестване за:

 • Бременни хора
 • Мъжки, които правят секс с мъже
 • Хората с ХИВ
 • Хората С партньори, които са тествали положително за сифилис

Както отбелязва застъпническата група за планиране, много хора със ППИ нямат симптоми. Организацията препоръчва на всеки, който е имал вагинален, анален или орален секс, да помисли да бъде тестван, особено ако хората са правили секс, без да използват бариерен метод, като презерватив.

са ефективни тестове за дома в дома?

Фармацевт или друг здравен специалист може да бъде в състояние да препоръча тестове, които са надеждни и точни.

Традиционните тестове, при които медицинският специалист събира извадка и я изпраща за тестване, винаги са по -точни от домашните тестове. Отчасти това е така, защото хората, които не са запознати с събирането на проби, могат да го направят неправилно.

Един систематичен преглед от 2015 г. в сравнение с точността на самоусъвършенстваните и събрани проби за STI тестване. Той установи, че събраните клиницисти от проби са по -надеждни, въпреки че те все още могат да дадат неточни резултати.

Заслужава да се отбележи, че от самото начало няма домашни тестове за сифилис от Администрацията по храните и лекарствата (FDA).

Какви са ползите от тест за сифилис у дома?

Човек може да избере този тип тестове поради:

 • удобство : Човек може да тества по собствения си график от комфорта на дома.
 • Няма неочаквани медицински сметки: За повечето от тези тестове човек плаща цялата сума отпред.
 • Някои Тестовете са панели: Това означава, че лабораторната тестове на една проба за няколко ППИ.

Въпреки това, някой може да не иска да осигури кръвна проба с убождане на пръста, вероятно поради страх от игли или дискомфорт за гледката на кръв. Всеки, който се интересува от домашен тест, трябва да се увери, че компанията осигурява достъп до медицински специалист, който може да обсъди резултатите и да посъветва за следващите стъпки.

Колко струва тестът на сифилис у дома?

Разходите варират в зависимост от марката и дали тестът проверява за единични или множество инфекции. Тестовете в този списък, които просто проверяват за сифилис, струват $ 29–78. Тестовете на панелите са по -скъпи.

Някои компании позволяват плащания от гъвкави разходни сметки (FSA) и здравни спестовни сметки (HSA), а някои застрахователни компании могат да възстановят клиентите за разходите. Струва си да проучите опциите за плащане, преди да направим покупка.

Как избираме продукти

Медицински новини днес не класира продукти в никакъв ред и не препоръчва един продукт над друг. Човек трябва да избере продукта, който най-добре отговаря на техните нужди.

MNT избира тестове в дома, които отговарят на следните критерии:

 • Лаборатории: Където е възможно, MNT ще избере компании Пробните проби от тестови процеси в измененията на клиничните лабораторни подобрения (CLIA)-сертифицирани лаборатории. Това означава, че те спазват държавните и федералните разпоредби.
 • Бюджет: MNT избира домашни тестове, които отговарят на широк спектър от бюджети.
 • Поверителност: MNT включва компании, които предлагат стабилни и прозрачни мерки за поверителност, като защита на данните и дискретна опаковка.
 • Скорост на тест: MNT избира компании, които информират клиентите кога ще получат своите Резултати от теста и дали те ще ги получат по имейл, приложение или телефон.
 • Допълнителна поддръжка: MNT ще посочи дали една компания предлага допълнителна поддръжка, като например последваща телефонна консултация с лекар, за да обсъди тест Резултати.

Домашни тестове за сифилис

По -долу са някои тестове за домашен сифилис, достъпни за закупуване онлайн.

Моля, обърнете внимание, че писателят на тази статия не е опитвал тези продукти. Цялата представена информация е чисто базирана на изследвания и правилна по време на публикуването.

Медицински новини днес следва строг процес на избор и проверка на продукта. Научете повече тук.

Най-доброто за последващи съвети: Everlywell

 • Метод на събиране: Този тест изисква кръвна проба на пръст.
 • Резултати Време: Хората ще получат своите резултати в рамките на дни след ревита натуралис таблетки цена като лабораторията, получавала извадката.
 • Цена: $ 49.

Този тест изисква човек да вземе кръв от пръст-стрик Проба и я изпратете в лаборатория за тестване.

Цената е 49 долара за хора, които не са Everlywell членове и 24,99 долара за нечленуващи. Компанията приема плащания от FSA и HSA. Няма такса за доставка, а опаковката е дискретна.

Пакетът съдържа цялото необходимо оборудване и предплатен етикет за изпращане на пробата в лабораторията.

everlywell казва, че The Лабораториите, с които работи, са сертифицирани от CLIA, което показва, че те отговарят на високите стандарти и имат държавни и федерални сертификати.

Компанията казва, че поддържа личните данни поверителни, че този тест е 99% точен и че местният сертифициран професионалист в здравеопазването се свързва с всеки, който получи положителен резултат, за да обсъди следващите стъпки.

Прочетете повече за Everlywell тук.

Магазин сега

Най -доброто за тест за дома и лабораторния хибриден сифилис: здравни лаборатории

 • Метод на събиране: Този тест изисква кръвна проба.
 • Време за резултати: Хората ще получат своите резултати в рамките на 1–3 дни.
 • Цена: от $ 49.

Здравните лаборатории е онлайн тестване на здравето търговско дружество. Човек поръчва комплекта за тестване по свой избор онлайн. След това те могат да го изпратят в местна сертифицирана CLIA лаборатория, където здравен специалист може да събере извадката за тестване.

Компанията продава два теста на сифилис. Единият е тест за бърз плазмен реагинг за 49 долара. Този тип тест открива веществото, което клетките отделят по време на инфекции на сифилис. Другите тестове за Treponema pallidum, бактерията, която причинява сифилис. Това струва 99 долара и се съобщава, че е по -точно.

Тестът изисква кръвна проба, а човек може да очаква резултатите от 1-3 дни.

Health Labs казва, че цялата лична информация е сигурна. Той приема FSA и HSA като плащане, но не приема застраховка. Компанията обаче отбелязва, че някои застрахователни компании възстановяват клиентите за здравни екрани.

Health Labs предлага гаранция за мач от 110%, което означава, че ако конкурентът има същия тест за по -ниска цена, компанията съответства на цената и дава 10% отстъпка.

Магазин сега

Най-доброто за комбиниран тест за сифилис в дома: letsgetChecked

 • Метод на събиране: Този тест изисква проба от кръв и урина. ще получат резултатите си в рамките на 2–5 дни.
 • Цена: от $ 149.

Тези тестове проверяват един набор от проби за множество ИПС. Стандартният тест на компанията 5 търси сифилис, хламидия, гонорея, ХИВ и трихомониаза и струва 149 долара.

Пълните 8 проверки за горното плюс Gardnerella, Mycoplasma pneumoniae и уреаплазмата. Това струва $ 249.

letsgetChecked приема HSA и FSA плащания. Човек може да се абонира за получаване на теста на всеки 3 месеца, което намалява разходите с 30%.

Тестовете се предлагат в дискретна опаковка и включват предплатени етикети за доставка. Човек трябва да осигури кръвна проба от пръст и проба от урина и да ги изпрати в лабораторията в същия ден.

Компанията казва, че резултатите са достъпни онлайн в рамките на 2–5 дни и тя има Налични медицински сестри 24-7 за обсъждане на резултатите и лечението.

letsgetchecked казва, че неговите лаборатории са същите високо надеждни лаборатории, които здравните специалисти използват. Той добавя, че лабораториите имат сертификат от CLIA и Колежа на американските патолози (CAP). Комплектите за тестване идват от съоръжение ISO 13485-акредитирано.

Прочетете повече за letsgetChecked тук.

Магазин сега

Най-доброто за бързи резултати: STD проверка тестови комплекти

 • Метод на събиране: Този тест изисква кръвна проба.
 • Време за резултати: Хората ще получат своите резултати в рамките на 1-2 дни.
 • Цена: от $ 49.

Тази марка продава различни единични или комбинирани комплекти. A person can purchase a syphilis test for $49, and the company says that this has 95% sensitivity and a specificity of 91%.

Alternatively, a person might purchase a 10-panel test for $139 or a 10 -Панел тест с ранно откриване на ХИВ РНК за $ 259.

Индивидите трябва да изпратят кръвна проба в лаборатория, сертифицирана от CLIA, а резултатите са достъпни за 1-2 дни. Тестовата компания може да свърже човек с лекар, ако резултатите са положителни.

Магазин сега

Най-добър за персонализиран тест за дома в дома: Тест на IDNA Syphilis

 • Методът на събиране на метода : Този тест изисква проба от кръвна проба.
 • Време за резултати: Хората ще получат резултатите от теста си в 2–7 работни дни.
 • Цена: $ 78.

idna продава отделни тестове, „Препоръчани лекарства“ панелни тестове и персонализирани тестове на панела. За последното човек избира, който STIS тестът на панела проверява.

Индивидуалният тест на сифилис струва 78 долара и изисква проба от кръвна проба на пръст. Компанията използва лаборатории, сертифицирани за CLIA и CLIA, които търсят бактерията, отговорна за инфекцията.

Както при всички тестове за тази бактерия, човек, който е имал инфекцията и е получил ефективно лечение в миналото воля Получавайте положителни резултати.

idna казва, че тестовете му са 99,9% точни и резултатите се връщат след 2–7 работни дни. Компанията също така казва, че компонентите на теста са одобрени от FDA.

Магазин сега

Сравнение на тест за сифилис в дома

Следващата таблица сравнява горните тестове на сифилис.

td> да

& lt;D> от $ 49

Здравни лаборатории STD Проверете тестовите комплекти idna syphilis тест
за какво тества? сифилис syphilis • chlamydia• gonorrhea• trichomoniasis• HIV• syphilis• Gardnerella• Mycoplasma• Ureaplasma syphilis syphilis
Метод на събиране кръвна проба кръвна проба кръв и проба на урината кръвна проба /TD> кръвна проба
Време за резултати в рамките на дни 1–3 дни 2–5 дни 1–2 дни 2–7 работни дни
Последващи съвети не да да не
цена от $ 49 от $ 149

Contents